Selecteer een pagina

Over ons

 

Goede zorg bieden, met een geoefend oog voor het geluk en welzijn van mensen! Zorgondernemers zetten zich hier dag en nacht voor in. Kwaliteit en methodiek horen daar ook bij.

Benieuwd hoe wij u hierbij kunnen ondersteunen? Bekijk de mogelijkheden van ons kwaliteit- en informatiesysteem en onze diensten.

Bijzonder is dat wij daarbij gebruik maken van uw bestaande Office 365 omgeving.

Waarom qaas?

01

 

Vanuit het werkveld ontwikkeld!

Wij komen beiden vanuit de dagelijkse zorgpraktijk en zijn bekend geraakt met alle inns en outs rondom kwaliteit, toezicht, techniek en systemen. Wij houden van eenvoud en duidelijkheid.

 

 

 

02

Geen nieuwe systemen nodig

Onze applicatie QMS is gebaseerd op Office 365, waardoor u als zorgondernemer geen extra systeem hoeft af te nemen en te onderhouden. Medewerkers zijn vanwege hun mailaccount al bekend met dit systeem, dus zij hoeven niet extra in te loggen. Dit blijkt een groot pluspunt te zijn!

 

 

03

Ondersteuning staat centraal

Wij bieden toegepaste kennis vanuit onze jarenlange ervaring met zorginhoudelijke kwaliteit en methodiek. We leveren niet alleen een systeem, maar we voorzien vooral in het voldoen aan uw verplichtingen als zorgondernemer.
Bijvoorbeeld door u een aantoonbare werkvolgorde te bieden waarbij uw risicomanagement en PDCA navolgbaar is voor (externe) toetsing.

 

 

Kortom Novire QAAS voorziet met het QMS een werkwijze en een systeem waarmee u met minimale extra inspanning een maximaal resultaat behaalt.

Waarbij de inhoudelijke zorg en kwaliteit die u aan uw klant biedt, en de waardering van uw cliënten en medewerkers het uitgangspunt is om te verbeteren.

Wie wij zijn

 

 

Wij zijn twee ervaren ondernemers binnen de zorg- en welzijnssector. Door de jaren heen ontwikkelden wij beiden een voorliefde voor (kleinschalige) particuliere woon-zorgconcepten, omdat daar zichtbaar wordt hoe goed mensen reageren op een persoonlijke benadering en een passende woon- en leefomgeving. En welk effect dat heeft op het welzijn van mensen ondanks het feit dat zij zorgafhankelijk zijn.

Esther ontleent haar motivatie vooral aan het bundelen van methodiek en kwaliteit. Om die vervolgens op intelligente wijze toe te passen in de dagelijkse praktijk en met behulp van audits en slimme software. Bas ziet meerwaarde om dit technisch op eenvoudige wijze te faciliteren met behulp van het platform Office 365.

Het geeft ons veel voldoening om zorgondernemers en professionals hiermee op praktische wijze van dienst te zijn. En dat willen we dan ook voortzetten de komende jaren!

Wie zijn wij?

Esther Nieuwenhuizen

Esther Nieuwenhuizen

Mijn interesse ligt in de methodische betekenis van zorg en kwaliteit in een organisatie. In mijn jeugd ben ik opgeleid als bejaardenverzorgende en maatschappelijk werker. Vanaf mijn 21e bekleedde ik diverse managementfuncties binnen de zorg en welzijn. In 2005 werd ik mede-eigenaar van het adviesbureau Novire. Ik deed in de jaren veel ervaring op met kwaliteitsmanagement en ontwikkeling, die in de breedte en diepte aansluit bij de dagelijkse praktijk van de zorgonderneming.

 

Bas Tjitjawardana

Bas Tjiptawardana

Kwaliteit is een term die te pas en te onpas gebruikt wordt. Meestal gebruiken mensen dit om de eigen superioriteit aan te tonen. Ga je op deze claim inzoomen en vraag je door dan levert dat vaak niets op. En zeker niet iets dat onafhankelijk onderbouwd kan worden. Kwaliteit is echt een relatief begrip, je kunt er alle kanten mee op. Het krijgt alleen waarde wanneer je het kan onderbouwen. Qaas ondersteunt je hiermee.

 

Over ons

Goede zorg bieden, met een geoefend oog voor het geluk en welzijn van mensen! Zorgondernemers zetten zich hier dag en nacht voor in. Kwaliteit en methodiek horen daar ook bij.

Dr. Lelykade 257 2583 JZ Den Haag (Scheveningen)

+31 85 800 0057

Navigatie

Copyright qaas © 2021 alle rechten voorbehouden